порча на здоровье

Снять порчу

Как возвратить переклад вернуть здоровье
Для того чтобы вернуть забранное здоровье и перебить переклад, сделанный колдовством, нужно взять скорлупу от пасхальных яиц, опустить их в святую воду и умыть этой водой того, на кого был сделан переклад. При этом следует прочитать сперва молитву, затем заговор.
Молитва
Да воскреснет Бог, и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящие Его. Яко исчезает дым, да исчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголящих: радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняй бесы силою на тебе пропятого Господа Нашего Иисуса Христа, во ад сшедшего и поправшего силу диавола, и даровавшего нам тебе крест, Крест свой Честный на прогнание всякого супостата. О, Пречестный и Животворящий Крест Господен! Помогай ми со Святою Госпожою Девою Богородицею и со всеми святыми вовеки. Аминь. Огради мя, Господи, силою Честного и Животворящего Твоего Креста, и сохрани мя от всякого зла. Ослаби, остави, прости, Боже, прогрешения наша, вольная и не вольная яже в слове и в деле, яже в ведении и не в введении, яже во дни и в нощи, яже во уме и в помышлении: все нам прости, яко Благ и Человеколюбец. Ненавидящих и обидящих нас, прости. Господи Человеколюбче, Благотворящим благосотвари. Братьям и сродникам нашим даруй яже ко спасению прощения и жизнь вечную. В немощах сущия посети и исцеление даруй. Иже на мори управи. Путешествующим спутешествуй. Служащим и милующим нас грехов оставление даруй. Заповедавших нам недостойным молиться о них, помилуй по велицей Твоей милости. Помяни, Господи, прежде усопших отцов и братьев наших и упокой их, идеже присещает свет лица Твоего. Помяни, Господи, братий наших пленных и избави я от всякого обстояния. Помяни, Господи, плодоносящих и добраделающих во святых Твоих церквах, и даждь им яко ко спасению прошения и жизнь вечную. Помяни, Господи, и нас смеренных и грешных, и недостойных раб Твоих и просвети наш ум светом разума Твоего, и настави нас на стезю заповедей Твоих, молитвами Пречистыя Владычицы нашей Богородицы и Приснодевы Марии и всех Твоих святых: яко благословен еси во веки веков. Аминь.
Заговор
Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь.
Среда, пятница, а между ними четверг.
Как четвергу прежде среды и пятницы не стоять,
Так и на рабе Божьей
Перегольному перекладу не бывать.
До тех пор, пока четвергу прежде пятницы не стоять,
На рабе Божьей (такой-то) перегольнику не бывать.
Ключ, замок, язык.
Аминь. Аминь.
Аминь.

Снять порчу